Χάλης

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Χάλης (pics)

Την ανοδική του πορεία επιβεβαιώνει ο Χάλης που νίκησε και τα Σφακιά με 5-1 στους Αγίους Αποστόλους και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στις θέσεις ανόδου, 3 βαθμούς μακριά από τη 2η θέση και 2 από την 3η.

 Στο ημίχρονο ο Χάλης προηγήθηκε με 3-0, με τον Κοπάτσι αρχικά να βρίσκει δύο φορές στο 10' και το 20' τον Μαναρώλη που σκόραρε με ισάριθμες κεφαλιές. Ο Μαυρεδάκης πέτυχε το 3ο γκολ με σουτ στο 35'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαναώλης πέτυχε χατ τρικ στο 60' για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά ο Μαυρεδάκης στο 70', λίγο πριν από την αλλαγή του. Τα Σφακιά κέρδισαν πέναλτι στο 85' με τον Δουρουντάκη και ο Καγιαδάκης ήταν εύστοχος απέναντι από τον Μήτρου για να διαμόρφώσει το τελικό 5-1.

Καρέ-καρέ το γκολ του Μαναρώλη στο 4-0

Goal Manaroli 5

Goal Manaroli 7

Goal Manaroli 8

Goal Manaroli 10

Goal Manaroli 11

Goal Manaroli 12

Goal Manaroli 15

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Μήτρου, Κουφάκης, Ξηρουχάκης, Βανγκέλι, Κ. Μήτρου, Β. Σταφύλοβ, Λενταράκης (50' Βασιλείου), Μπέϊντο (55' Σωπασής), Μαυρεδάκης (60' Γ. Σταφύλοβ), Α. Κοπάτσι (65' Ηλιάκης), Μαναρώλης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης (75' Δουρουντάκης), Σφηνιάς, Ι. Τζωρτζάκης, Μπούχλης, Παπαδάκης, Βούρβαχης, Μανουσέλης, Δουρουντούς (50' λ.τρ. Καγιαδάκης), Σ. Τζωρτζάκης (43' λ.τρ. Λ. Χομπιτάκης)