Χάλης

Άνετη νίκη του Χάλη με 5-0 επί της Ασπίδας

Έυκολο πρωινό είχαν οι παίκτες του Χάλη Βαρυπέτρου, καθώς επικράτησαν με 5-0 της Ασπίδας στους Αγίους Αποστόλους για την 14η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Χανίων. 

Το συγκρότημα του Παντελή Μαυρεδάκη μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κώστα Μήτρου , ενώ στο 18ο λεπτό ύστερα από κόρνερ του Μπέιντο ο Ηλιάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45', από κόρνερ του Ασημίνα σκόραρε με κεφαλιά ο Μαναρώλης. 

Στο β' μέρος, η Ασπίδα δε μπορούσε να αντιδράσει, με τον Χάλη να σημειώνει το τέταρτο του τέρμα στο 47ο λεπτό, με κεφαλιά του Μπέιντο ύστερα από σέντρα του Ντόι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιακουμάκης στο 90' έπειτα από ασσίστ του Ντόι. 

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Μήτρου Α., Ηλιάκης, Σταφύλοβ Β., Βανγκέλι, Κουφάκης, Ντόι Ι., Μήτρου Κ.(83' Σταφύλοβ Γ.) , Μαναρώλης (72' Γιακουμάκης) , Ασημίνας, Μπέιντο (55' Σωπασής) , Ξηρουχάκης (46' Ντόι Δ.)

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Καμπάκης, Μπουζουνιεράκης Στ., Καβάθι, Μήτρου Τ., Γκαβογιαννάκης, Μήτρου Β. (67' Θεοδώρου Ρ.) , Κατωτικίδης (46' Παναγιωταράς), Ρουσκέτος (61' ,Mπουζουνιεράκης Ν.) Καραμήτσος, Ανδρέου, Κουρομιχελάκης (46' Φιλιππίδης)