Χάλης

Κόβει... την μπάλα λόγω του σοβαρού τραυματισμού

Μετά τον Γιάννη Σπυριδάκη ακόμα ένας ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο Στέλιος Μαριανάκης λίγες εβδομάδες μετά τη μεταγραφή του από τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών στον Χάλη υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο (χιαστό και μηνίσκο), που τον αναγκάζει λόγω και των οικογενειακών υποχρεώσεων που έρχονται (παντρεύεται σε περίπου έναν μήνα) να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 31 του χρόνια.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις... αλάνες των Παχιανών, αλλά το πρώτο του δελτίο το έβγαλε στην Ιωνία. Ακολούθησε μία σημαντική πορεία σε Σπάθα, Ίκαρο Ταυρωνίτη, ΑΕΔΗΒ, Ροδωπού, Άρη Βουκολιών και Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

Η γραπτή του δήλωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί το τέλος της καριέρας του: 

«Λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο κι επειδή πρέπει να είμαστε καλά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της οικογένειάς μας και της δουλειάς μας σταματάω την μπάλα, κάτι που έκανα με πολλή αγάπη και πάθος από χόμπι και μεράκι μόνο, με μεγάλη λύπη. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο του Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών και ιδιαίτερα τον προπονητή Δημήτρη Ανθούση, που παρόλο που είχα φύγει ένα μήνα από την ομάδα με στήριξαν και με στηρίζουν ακόμα σαν να μην έφυγα ποτέ! Ευχαριστώ και εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας της καρδιάς μου και του χωριού μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Χάλη και το συμβούλιο του, για τη συμπαράσταση στον τραυματισμό μου και για τον λίγο καιρό  που ήμουνα εκεί, που με δέχτηκαν τόσο όμορφα και φιλικά. Κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που κάνουν και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον τους ανήκει με τον πολύ καλό κόουτς και το νεανικό σύνολο που διαθέτουν. Τέλος ευχαριστώ και είμαι περήφανος για τα χρόνια αυτά όλους τους συμπαίκτες που είχα και χαίρομαι που έκανα τόσους φίλους. Θα είμαι στα γήπεδα, αλλά δυστυχώς πλέον σαν φίλαθλος. Οι προτεραιότητες άλλαξαν!

Ευχαριστώ

Στέλιος Μαριανάκης»