Αστέρας Χαλέπας

Χτύπησε... δις στο δεύτερο μέρος

Στη 2η θέση της Β' κατηγορίας αναρριχήθηκε ο Αστέρας Χαλέπας μετά την εντός έδρας νίκη που σημείωσε την Κυριακή το πρωί απέναντι στον Αρη Βουκολιών με 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Κυπράιου αξιοποίησε έτσι στο έπακρον την ήττα του Ιδομενέα και ισοβαθμεί για ακόμα μία εβδομάδα στη 2η θέση με τον Νέο Σαμψών, που νίκησε επίσης στο δικό του παιχνίδι την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας.

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο της Μ. Ελιάς, με τον Μάρκου να έρχεται από τον πάγκο και να λύνει τον... γόρδιο δεσμό στο 71' με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λαΐτσα από τα πλάγια (1-0). Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε για τον Αστέρα στο 90' ο Λεβεντάκης.

Διαιτητής: Κοκκινάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη-Σαρικάκη

Αστέρας Χαλέπας (Νίκος Κυπραίος): Κοτρωνάκης, Θοεδωρίδης (85' Αγγελόπουλος), Μίχος, Λαΐτσας, Δοντσίδης, Σταθάκης (50' Μάρκου), Καλογρίδης, Ταμπάκης, Κλάδος (75' Παπαδημητρίου), Λεβεντάκης, Λαμάϊ

Αρης Βουκολιών (Θοδωρής Μπατιστάκης):Καραπατάκης, Γαλάνης (67' Δελάκης), Γωνιωτάκης, Μπουρδάκης, Πενταράκης, Χαρισάκης, Μυφτάρι, Παπαδομιχελάκης (64' Κορναράκης), Σεϊτανίδης (66' Μελετάκης), Γεωργουσάκης (80' Μπομπολάκης), Γιανναράκης