Αστέρας Χαλέπας

Στις 27 Ιουνίου η ετήσια Γ.Σ.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 14.30 προγραμμάτισε την ετήσια γενική συνέλευση ο Αστέρας Χαλέπας που καλεί τα μέλη του να βρεθούν στην αίθουσα του φροντιστηρίου Σ. Μπικουβαράκη.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός, η έγκριση πεπραγμένων και η εκλογή νέου Δ.Σ. Σε περίπτωσης μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου τα οποία ήταν ταμειακώς εντάξει έως και 31/1/2017 να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του φροντιστηρίου Σ.Μπικουβαράκη επί της οδού Χαλέπας 1 στην Χαλέπα Χανίων στις 27-06-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

- Οικονομικός απολογισμός

- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 10-06-2018 καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας τους μέσω  e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, με τα ίδια θέματα, την Τετάρτη 4/7/ 2018 στις 14:30 στον ίδιο χώρο.