Αστέρας Χαλέπας

Ομορφη βράβευση σε Τέλη Σταυρουλάκη

Τιμή στον Τέλη Σταυρουλάκη απέδωσε ο Αστέρας Χαλέπας τον οποίο και βράβευσε για την προσφορά του στην ομάδα, παίζοντας τους τελευταίους μήνες ως τερματοφύλακας.

Οπως είναι γνωστό, τον περασμένο Γενάρη, ο Σταυρουλάκης κλήθηκε να φορέσει και πάλι τα γάντια του, παίζοντας κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα. Μάλιστα, κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλός, αφού τον βοήθησε σημαντικά προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της Χαλέπας, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον Σταυρουλάκη σε μια όμορφη μάζωξη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/5) το βράδυ στην ταβέρνα "Κουλουρίδης", με παρόντες τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, Κώστα Ανδρεαδάκη και τα στελέχη της διοίκησης.

Vravefsi Stavroulakis 2

Στις δηλώσεις του, ο Τέλης Σταυρουλάκης τόνισε ότι, «η βράβευση από τον Αστέρα είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Παρόλο που είμαι τα τελευταία 40 χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο, δεν βρέθηκε καμία ομάδα να μου δώσει αυτή τη χαρά και να μου αναγνωρίσει κάτι καλό. Πήραμε στην καριέρα μας πρωταθλήματα, κύπελλα, έχουμε κερδίσει ανόδους… Στα πιο πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο έκανα πρωταθλητισμό, ήμουν συνήθως σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα στο να προσπαθήσεις να σωθείς. Παρότι ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος, είναι πολύ πιο δύσκολο να προσπαθήσεις να σωθείς... Νιώθω τιμή και συγκίνηση για τη βράβευση από τον Αστέρα. Με όλους τους ανθρώπους της ομάδας έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στον Αστέρα Χαλ., στον Παγχανιακό αλλά και στην Ιωνία», σημείωσε ο Σταυρουλάκης.

Σε ερώτηση στη συνέχεια για το πώς αποφάσισε να βοηθήσει τον Αστέρα στη Β’ κατηγορία είπε τα εξής: «Επειδή μ’ αρέσει ως ομάδα ο Αστέρας Χαλέπας πήγαινα πολλές φορές φέτος και τον παρακολουθούσα. Σε ένα παιχνίδι είδα ότι όντως είχε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα και προσπάθησα έτσι να φέρω τερματοφύλακα στην ομάδα. Χτύπησα την πόρτα σε 1-2 ομάδες για να προωθήσουμε κάποιον πιτσιρικά, αλλά δεν τα κατάφερα κι έτσι θεώρησα ότι μπορούσα ν’ ανταπεξέλθω ο ίδιος για το στόχο που είχε η ομάδα και που δεν ήταν άλλος από την παραμονή. 8 βαθμούς πίσω ήταν 9 παιχνίδια πριν το τέλος… Ηξερα στην αρχή ότι θα έχω κάποια προβλήματα μέχρι να βρω τα πατήματά μου, αλλά μετά πήγαν όλα καλά. Δεν είχα ανάγκη να κερδίσω ούτε ν’ αποδείξω τίποτα, απλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε.

Vravefsi Stavroulakis

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα Χαλ., Παντελής Ευθυμάκης είπε για τη βράβευση στον Σταυρουλάκη: «Ο Τέλης είναι ένα φοβερό παιδί, γιατί τον γνωρίζω και προσωπικά. Οπου και αν έχει πάει, έχει ήθος και έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό που κάνει το αγαπάει, ενώ αυτό που έκανε τώρα για μας στη Χαλέπα ήταν πολύ όμορφο. Είδε και ο ίδιος ότι έχουμε πρόβλημα με τον τερματοφύλακα και ήρθε και βοήθησε. Για μένα, έπαιξε μεγάλο ρόλο που κατάφερε και σώθηκε η ομάδα. Το μικρότερο που μπορούσαμε να κάνουμε λοιπόν ήταν να τον τιμήσουμε και το αξίζει και θα έπρεπε και άλλοι που έπρεπε να έχουν κάτι αντίστοιχο», τόνισε ο κ. Ευθυμάκης.

Παράλληλα, σε ερώτηση για την επόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του Αστέρα Χαλ. τόνισε τα εξής: «Για την επόμενη χρονιά πιστεύω ότι έχουμε βάλει ένα καλό πλάνο. Ο στόχος είναι να μην επαναλάβουμε τα φετινά λάθη που έγιναν. Μας έχουν γίνει μάθημα και θα προχωρήσουμε μπροστά».