Αστέρας Χαλέπας

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά

Μετά από μία δύσκολη και περίπλοκη χρονιά ο Αστέρας Χαλέπας κατάφερε τελικά έστω και την ύστατη στιγμή να παραμείνει στη Β' Κατηγορία Χανίων.

Ήδη ο σύλλογος ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, δίνοντας αρχκά βάρος στην ανασυγκρότηση νέου Δ.Σ. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αστέρα, ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Τσουβαλάς έθεσε την παραίτησή του, ενώ θα πάρει στη συνέχεια σειρά το χτίσιμο της ομάδας και σε ότι έχει να κάνει με αποχωρήσεις, ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση από πλευράς Αστέρα έχει ως εξής:

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την ομάδα ξανά στη Β' Κατηγορία μετά από τιτάνια υπερπροσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές από πλευράς  κ.Ανδρεαδάκη και ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα θεωρείται ως το μη χείρον βέλτιστον, αφού η χρονιά ξεκίνησε με άλλους στόχους και άλλες προδιαγραφές.

Το τελικό αποτέλεσμα ασφαλώς και  δεν συμβαδίζει με την «επένδυση» η οποία έγινε (με ή χωρίς εισαγωγικά) από πλευράς  κ.Ανδρεαδάκη και ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα θεωρείται ως το μη  χείρον βέλτιστον, αφού η χρονιά ξεκίνησε με άλλους στόχους και άλλες προδιαγραφές.

Ο ιστορικός πρόεδρος Παντελής  Ευθυμάκης καλείται να αναλάβει για άλλη μία φορά την ανασυγκρότηση της ομάδας και να θέσει  τους στόχους της νέας χρονιάς. Αυτό που προέχει όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι ο σχηματισμός ενός «δυνατού» και ενεργού Δ.Σ., το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου και θα πλαισιώσει τον πρόεδρο στην νέα προσπάθεια.

Ήδη στο γραφείο του προέδρου βρίσκεται η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Κώστα Τσουβαλά, η έκθεση του κ.Ανδρεαδάκη για την ανδρική ομάδα, η έκθεση του Γιάννη Γιουμπάκη για τις ακαδημίες καθώς και τα θέματα ανανεώσεων, αποχωρήσεων και νέων μεταγραφών ποδοσφαιριστών. Νεότερα αναμένονται μετά το δείπνο που θα δώσει ο πρόεδρος για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.