Ασπίδα

Κράτησε τον βασικό κορμό

Με τον βασικό της κορμό θα πορευτεί και τη νέα χρονιά στη Β' Κατηγορία η Ασπίδα που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 20 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα τη φανέλα της θα φοράνε και τη νέα περίοδο οι Μπαρουλάκης, Λιατίφης, Τσικουδάκης, Μπάσκα, Τ. Μήτρου, Γκαβογιαννάκης, Φιλιππίδης, Τσαγκάρης, Ρ. Θεοδώρου, Καλυβιανάκης, Παπαδάκης, Δ. Θεοδώρου, Κατσιμπουρνάς, Ματζορογεώργος, Μπουζουνιεράκης, Καραμήτσος, Γεωργίου, Λάμπρου, Ι. Καβάθι και Χρ. Καβάθι.

Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας για την καλύτερη δυνατή ενίσχυσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ κρατάει στο ρόστερ της 20 παίκτες που αποτελούν και τον κορμό της ομάδας για τη σεζόν 2018-19. Έπεται συνέχεια μέχρι το τέλος των μεταγραφών τα ονόματα των παικτών  που θα ενταχθούν στο σύνολο της ομάδας θα ανακοινωθούν στο εγκύς μέλλον. Οι πάικτες που συνεχίζουν είναι οι εξής:

Μπαρουλάκης, Λιατίφης, Τσικουδάκης, Μπάσκα, Τ. Μήτρου, Γκαβογιαννάκης, Φιλιππίδης, Τσαγκάρης, Ρ. Θεοδώρου, Καλυβιανάκης, Παπαδάκης, Δ. Θεοδώρου, Κατσιμπουρνάς, Ματζορογεώργος, Μπουζουνιεράκης, Καραμήτσος, Γεωργίου, Λάμπρου, Ι. Καβάθι, Χρ. Καβάθι