Ασπίδα

Πέρασε από το Φραγκοκάστελο και "ανάσανε" βαθμολογικά

Σημαντικό "διπλό" και μεγάλη "ανάσα" για την Ασπίδα στο Φραγκοκάστελο που νίκησε με 3-1 τα Σφακιά, σε ένα παιχνίδι με δύο δοκάρια και δύο αποβολές.

Με αυτό το "τρίποντο" η ομάδα του Ναυστάθμου αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί που βρίσκεται δηλαδή ο Αστέρας Χαλέπας.

Στο 23ο λεπτό ο Μήτρου πέτυχε το 0-1, ενώ στο 54' ο Κουρομιχελάκης από μπαλιά του Καραμήτσου σημείωσε το 0-2.

Στο 64' ο Παπαδάκης σημάδεψε το δοκάρι για την Ασπίδα, και στο 57' τα Σφακιά μείωσαν σε 1-2 με τον Βούρβαχη. Η νίκη "κλείδωσε" για την Ασπίδα με το γκολ του Καραμήτσου στο 81'.

Δοκάρι για τα Σφακιά είχε στο 85' ο Μανουσέλης, ενώ στο 86' αποβλήθηκε ο Δεληγιαννάκης. Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις,καθώς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα και στον Βούρβαχη.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Μπολιώτης, Ιωαν. Τζωρτζάκης (65' Δουρουντάκης), Κουτρουμπάς (80' Σκουλούδης), Σφηνιάς, Μπούχλης, Μανουσέλης (75' Καγιαδάκης), Βούρβαχης, Δουρουντούς

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Τσαγκάρης, Γεωργίου, Στ. Μπουζουνιεράκης, Κατωτικίδης, Τ. Μήτρου, Κουρομιχελάκης, Σταθάς, Κ. Ρουσκέτος, Παπαδάκης (72' Θεοδώρου-Ραφαήλ), Γιαν. Καβάθι (46' Καραμήτσος), Παναγιωτάρας (82' Ν. Μπουζουνιεράκης)