Ασπίδα

Νέα νίκη με ανατροπή για την Ασπίδα

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Ασπίδας, η οποία νίκησε με 3-1 τον Νέο Ηρακλή, στο γήπεδο των Νεροκούρου και δείχνει να παίρνει τα πάνω της.

Η ομάδα του Νέου Ηρακλή ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κουτούζου στο 5ο λεπτό, με την Ασπίδα να ισοφαρίζει στο 11ο λεπτό με τον Κουρομιχελάκη, ενώ πέτυχε και το 1-2 τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Καραμήτσο.

Στο 34’ ο Κουρομιχελάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 1-3, ενώ στο 49’ ο Κωνσταντουδάκης απέκρουσε πέναλτι του Φιλιππίδη, που δόθηκε σε χέρι αμυντικού. Δοκάρι για τους νικητές είχε στο 51' ο Καραμήτσος.

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Κωνσταντουδάκης, Κυνηγάκης (46' Παπαδάκης), Δελήμπασης (65' Λαφαζάνης), Κωνσταντουλάκης, Αμαξόπουλος, Παπαδονικολάκης (46' Ντουντουνάκης), Στρ. Καλυκάκης, Κουτούζος, Ν. Καλυκάκης, Μαυρίκος, Διούδης

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Καμπάκης, Καβάθι, Μπάσκας (46’ Ρ. Θεοδώρου), Καλυβιανάκης, Β. Μήτρου, Κατωτικίδης (89’ Δ. Θεοδώρου), Κουρομιχελάκης, Ρουσκέτος (90' Δαμήλος), Φιλιππίδης (65’ Τ. Μήτρου), Γκαβογιαννάκης, Καραμήτσος