Β' ΕΠΣ Χανίων

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου έκαναν τα Άπτερα που δεν είχαν πρόβλημα στο πρωινό παιχνίδι με την ΑΠ Σούδας (6-1).

Η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη αποσπάστηκε ξανά 11 βαθμούς στην κορυφή και θα χρειαστεί 4 νίκες στα επόμενα 6 παιχνίδια για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο.

Στο 20' από σέντρα του Μαρινάκη σημειώθηκε αυτογκόλ με τον Πλανάκη, ενώ στο 24' από σέντρα του Νικολάου, ο Σολανάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο 38' ο Τσόλης έκανε το 3-0, ενώ τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ανέβασε στο 44' ο Αλ. Τσικουδάκης από πάσα του Αλεξανδρίδη. Μάλιστα στο 45' του πρώτου ημιχρόνου ηρθε και 5ο γκολ για τα Άπτερα με σουτ του Σολανάκη.

Στο 60' η ΑΠ Σούδας μείωσε σε 5-1 με τον Λαβράνο, ενώ η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη πέτυχε το 6-1 στο 66' με κεφαλιά του Χαριτάκη.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Παν. Λαβράνος, Τζ. Σελενίτσα (72' Μαυρογένης), Σοφιανόπουλος, Μαθιουδάκης, Τσόλης (67' Π. Τσικουδάκης), Νικολάου, Αλεξανδρίδης (60' Πατερίτσας), Σολανάκης, Μαρινάκης, Αλ. Τσικουδάκης (46' Χαριτάκης)

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Φαραζής (46' Σουρλατζής), Μαγγέλας (80' Φραγγιαδάκης), Πλανάκης, Παπαγεωργίου, Τσιμπρικίδης (75' Πολλάκης), Ξηράκης, Λαβράνος, Ποταμίτης, Τσούρα, Κ. Ρηγάκης (46' Μουτσάνι)