Β' ΕΠΣ Χανίων

Αλεξανδρίδης: Διαθέτουμε καλό σύνολο και ποιοτικές μονάδες

Μετά από καιρό ο Αλέκος Αλεξανδρίδης κατάφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Άπτερα, στο ντέρμπι κόντρα στον Νέο Σαμψών.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ του 2-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να έρθει στη συνέχεια η ολική ανατροπή στο φινάλε του αγώνα για τους πρωτοπόρους.

Ο Αεξανδρίδης προέρχεται από την Αθήνα, όντας φοιτητής στα Χανιά και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στο athlitiko μετά τη νίκη στο ντέρμπι, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας του και τις διαφορές σε σχέση με το τοπικό της Αθήνας.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πολύ σημαντική νίκη στην κούρσα του τίτλου, αποκτάει μεγαλύτερη αξία στο σημείο που ήρθε;

"Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, αν και ξεκινήσαμε πολύ μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπήκαμε πολύ δυνατά και κερδίσαμε δίκαια αφού είχαμε δείξει αρκετά σημάδια αντοχής και ομαδικότητας".

Η ομάδα σου έβγαλε πάντως άμεσα αντίδραση μετά την ήττα που είχατε από τον Χάλη:

"Η ομάδα μου ευτχώς έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία σημαντική νίκη αφού προερχόμασταν από ήττα και η ψυχολογία δεν ήταν τόσο ανεβασμένη".

Πώς βλέπεις την "κούρσα" του τίτλου, θεωρητικά η ομάδα σου θα χρειαστεί 4 νίκες στα εναπομείναντα 7 παιχνίδια;

"Πιστεύω πως αν βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου καθώς διεθέτουμε πολύ καλό σύνολο και ποιοτικές μονάδες". 

Τέλος, ερχόμενος από την Αθήνα για τις φοιτητικές σου υποχρεώσεις, περίμενες ότι θα βρισκόσουν τόσο άμεσα στην κατάκτηση ενός τίτλου και ποιες διαφορές βλέπεις σε σχέση με το τοπικό εκεί;

"Το τοπικό στην Αθήνα είναι πολύ ανεβασμένο αλλά και στα Χανιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν περίμενα με το που θα έρθω ότι θα πάω σε μία ομάδα που θα είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Μέσα στη χρονιά δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα όσο θα έπρεπε λλά η υποδοχή και η αγάπη που μου έδωσαν οι συμπαίκτες, ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν τεράστια".