Β' ΕΠΣ Χανίων

Στο τέλος κρίθηκε το ντέρμπι

Στο φινάλε κρίθηκε το ντέρμπι του Νέου Σαμψών με τα Άπτερα, με τους φιλοξενούμενους να χαμογελάνε τελευταίοι, καθώς ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 3-2 σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι στα Νεροκούρου.

Τα Άπτερα διατηρούν έτσι απόσταση ασφαλείας στην κορυφή, καθώς συνεχίζουν να είναι στο +9 από τον 2ο Τιτάνα.

Μόλις στο 3' ο Γωνιωτάκης κέρδισε πέναλτι για τον Νέο Σαμψών και ο ίδιος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα απέναντι από τον Κοζωνάκη (1-0).

Η "απάντηση" των Απτέρων ήρθε στο 39' με τον γκολ του Αλ. Τσικουδάκη (1-1), με τον Νέο Σαμψών να αντιδρά και αυτός πολύ γρήγορα, καθώς ο Γωνιωτάκης σκόραρε εκ νέου στο 41' μετά από σουτ του Κοντού και έδωσε προβάδισμα στο ημίχρονο (2-1).

Καθοριστικό αποδείχτηκε όμως το πολύ γρήγορο γκολ των Απτέρων στο ξεκίνημα του β' μέρους με τον Αλεξανδρίδη που ισοφάρισε σε 2-2 στο 47' καθώς και η κόκκινη κάρτα του Νέου Σαμψών (2η κίτρινη) με τον Πρένγκα στο 73', αφού στο φινάλε ήρθε η ολική αναντροπή με τον Νικολάου να χαρίζει αυτό το "χρυσό τρίποντο" στα Άπτερα στο 89'.

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Μουτζούρης, Νικ. Σκουμπάκης, Σταθάκης, Μπολανάκης, Ναθ. Σκουμπάκης (83' Μαυρεδάκης), Πρένγκα, Αννιτσάκης, Κοντός, Δοξάκης (78' Δασκαλάκης), Γωνιωτάκης, Χαλεβελάκης (87' Ματζοράκης)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Λαβράνος, Τζ. Σελενίτσα, Σοφιανόπουλος, Μαθιουδάκης, Τσόλης, Νικολάου, Αλεξανδρίδης, Σολανάκης, Μαρινάκης, Αλ. Τσικουδάκης (72' Π. Τσικουδάκης)