Α.Π. Σούδας

Πλήθος κόσμου και βραβεύσεις στην ετήσια γιορτή (pics)

Πλήθος κόσμου και μία σειρά από βραβεύσεις είχε η γιορτή κλεισίματος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (18/6) στο γήπεδο της Σούδας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν ΣΥΝΚΑ και Άπτερα για τις κατακτήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων της Α' και Β΄ ΕΠΣ Χανίων, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Νίκος Παπαδάκης, ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Τσαγκαράκης αλλά και όλοι οι αθλητές της ακαδημίας.

Ακολούθησε μία βραδιά γεμάτη κέφι και χορό με το συγκρότημα του Μάρκου Ρενιέρη.

Στην ανακοίνωση ο σύλλογος της Σούδας εκφράζει τις ευχαριστίες σ' όλους όσοι βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωσή.

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου η ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, με την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης της στο γήπεδο της Σούδας.

Στην εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας ενώ τιμήθηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα του ΣΥΝΚΑ και η ομάδα των Απτέρων και για την προσφορά τους ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Νίκος Παπαδάκης και ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Τσαγκαράκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε πολύ κέφι και χορός που κράτησε μέχρι αργά υπό τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών του συγκροτήματος του Μάρκου Ρενιέρη και Γιάννη Πολυχρονάκη, με τους Μιχάλη Σαπουνάκη, Γιάννη Παυλουδάκη και Γιάννη Μπερτσουλάκη. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες της σε όλους τους χορηγούς για την προσφορά των δώρων καθώς και στο χορευτικό όμιλο "ΑΡΟΔΑΜΟΣ" που χόρεψε για μας, στον Πολιτιστικο Σύλλογο Τσικαλαριών για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και σε όλους τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους συμβάλλοντας έτσι στην απόλυτη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

apsoudas ekdilosi.jpg1

apsoudas ekdilosi.jpg2

apsoudas ekdilosi.jpg3

apsoudas ekdilosi.jpg4

apsoudas ekdilosi.jpg5

apsoudas ekdilosi