Α.Π. Σούδας

Oλοκληρώνει τη σεζόν με την εκδήλωση στη Σούδα

Το Σάββατο 16 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με τα τελευταία φιλικά παιχνίδια της φετινής περιόδου.

Η αυλαία της σεζόν θα πέσει με την ετήσια γιορτή για την Ακαδημία η οποία είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο γήπεδο της Σούδας. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν μετάλλια στους αθλητές της ακαδημίας καθώς και σε πρόσωπα με σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο. Τον κόσμο θα διασκεδάσει το συγκρότημα του Μάρκου Ρενιέρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στο γήπεδο της Σούδας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μας. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλους τους αθλητές μας, θα τιμηθούν  πρόσωπα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και θα μας διασκεδάσει ο Μάρκος Ρενιέρης με το συγκρότημά του.

Επίσης σας πληροφορούμε ότι από 19 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου 2018 θα λειτουργήσει καλοκαιρινό camp ποδοσφαίρου. Όσοι από τους γονείς επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Γραφείο της Ακαδημίας μέχρι 16.6.2017.
Λεπτομέρειες στο https://arissoudas.blogspot.com/2018/05/camp.html.