Α.Π. Σούδας

Καλοκαιρινό καμπ υπό την επίβλεψη της ΑΕΚ

Καλοκαιρινό καμπ ποδοσφαίρου διοργανώνει σε συνεργασία με την ΑΕΚ η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας από τις 19 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΠ Σούδας αναφέρονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, ενώ όπως σημειώνεται μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά εκτός των ακαδημιών της Σούδας.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

H Aκαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το AEK FC DEVELOPMENT ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινού camp ποδοσφαίρου από 19/6-6/7/2018 στο γήπεδο Σούδας με σύνθημα "Ελάτε να γνωρίσετε την προπονητική φιλοσοφία της ΑΕΚ.

Ολες οι προπονητικές μονάδες θα διεξαχθούν υπό την καθοδήγησ και τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας και θα δοθεί έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των αθλητών.

Στο καλοκαιρινό camp μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά εκτός Ακαδημίας γεννημένα από το 2003 μέχρι και το 2010.

Το πρόγραμμα προπόνησης (προπονητικές ενότητες) θα έχει τη δομή και θα ακολουθεί τη φιλοσοφία του εκπαιδευτικού προγράμματος του AEK FC DEVELOPMENT

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ για κάθε αθλητή (ειδικές τιμές για 2 αδέλφια 50 ευρώ) 
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (8μελή τμήματα σε κάθε ηλικιακό γκρουπ) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16/6/2018 στο γραφείο της Ακ. Ποδ. Σούδας και στο τηλ. 6972216024 κ.Παπαγεωργίου ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

apsoudas camp