Α.Π. Σούδας

Έκλεισε ιδανικά τη χρονιά της

Μετά από μία περίεργη και δύσκολη χρονιά, η ΑΠ Σούδας έκλεισε τις υποχρεώσεις της με νίκη για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, νικώντας με 3-2 τον Ιδομενέα εντός έδρας.

Στο 32' ο Τσένκο με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 45' ο Λαπάνι από ασίστ του Τσένκο σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 56' ο Τσιιμπρικίδης έπειτα από συνεργασία με τον Λαπάνι, σημείωσε το 3-0, ενώ στο 57' αποβλήθηκε ο Πρέζια με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αν και με παίκτη λιγότερο, στο 58' ο Ιδομενέας μείωσε σε 3-1 με τον Π. Βαϊγκούση.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιδομενέας μείωσε σε 3-2 και πάλι με τον Π. Βαϊγκούση και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, ενώ στο 77' είχε τη μεγάλη ευκαιρία για την απίθανη επιστροφή του στο ματς, όμως το πέναλτι που κέρδισε Σπ. Βαϊγκούσης και εκτέλεσε ο Περδικάκης, απέκρουσε ο Παπαδομανωλάκης και "κράτησε" το 3-2 και τη νίκη.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης) : Παπαδομανωλάκης, Παπαγεωργίου, Ποταμίτης, Σουρλατζής, Τσούρα, Τσιμπρικίδης, Λαβράνος, Λαπάνι (88' Π. Καρατζής), Μουτσάνι (60' Ανδρεαδάκης), Τσένκο (70' Μεμινάι), Φραγκιαδάκης (80' Σ. Καρατζής)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Μπριώτης, Φυτίλης (46' Σπ. Μπιτζανάκης), Καλαϊτζάκης, Καστρινάκης (80' Μουστάκας), Αγιασμενάκης, Περδικάκης, Σπ. Βαϊγκούσης, Π. Βαιγκούσης, Μ. Μ. Μπιτζανάκης, Τσουβαλάκης (60' Μερόλλι), Πρέζια