Α.Π. Σούδας

"Αγκαλιάζει" την παραμονή της

'"Αγκαλιά" με την παραμονή της στη Β' Κατηγορία βρίσκεται η ΑΠ Σούδας, η οποία νίκησε με 3-2 τον Νέο Σαμψών στα Νεροκούρου.

Οι Σουδιανοί απέκτησαν προβάδισμα εννέα βαθμών από τον Αστέρα Χαλέπας που αγωνίζεται το απόγευμα στο Φραγκοκάστελο και θα περιμένουν να δουν εάν θα πανηγυρίσουν την μαθηματική τους παραμονή ή εάν αυτή θα πάρει παράταση. Σε τέτοια περίπτωση η ΑΠ Σούδας θα πρέπει να μην ηττηθεί με πάνω από δύο γκολ διαφορά στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Χαλέπας (είχε νικήσει 3-0 το πρώτο ματς η ΑΠ Σούδας), αφού σε τέτοια περίπτωση θα υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Η ΑΠ Σούδας είναι αυτή τη στιγμή στους 34 βαθμούς ενώ κι ο Αστέρας ακόμα και αν κάνει το 3Χ3 θα φτάσει μέχρι τους 34.

Στο 10ο λεπτό ο Μουτσάνι πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 12' ο Ν. Σκουμπάκης σε 1-1 και ενώ αποβλήθηκε ο Ξηράκης με απευθείας κόκκινη κάρτα, για σπρώξιμο σε αντίπαλο λίγο μετά. Η ΑΠ Σούδας δεν το έβαλε κάτω και πήρε ξανά το προβάδισμα με 1-2 στο 35' με τον Λαπάνι, ενώ πέτυχε και το 1-3 με τον Τσιμπιρικίδη στο 43'.

Ο Νέος Σαμψών το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 68', με μακρινό σουτ του Αννιτσάκη. 

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης):  Αντ. Χαιρετάκης, Ναθ. Σκουμπάκης, Ν. Σκουμπάκης, Μ. Χαιρετάκης, Ματζοράκης, Δασκαλάκης, Αννιτσάκης, Λουκάς, Δοξάκης, Κοντός

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Παπαδουλάκης, Παπαγεωργίου, Μαγγέλας (75' Ντούνι), Ράπτης, Ποταμίτης, Τσούρα, Τσιμπρικίδης, Λαπάνι (75' Σουρλατζής), Μουτσάνι (88' Φραγκιαδάκης), Τσένκο, Ξηράκης