Α.Π. Σούδας

Ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές αξιολογήσεις στη Σούδα (pics)

 

Tην περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές αξιολογήσεις που έγιναν στο γήπεδο της Σούδας στο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας και το Δίκτυο της ΑΕΚ.

Για ακόμα μία φορά εκεί βρέθηκε ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου της Ένωσης, Χρήστος Σίσκος που ήταν και ο υπεύθυνος για το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τόσο για τα παιδιά της Ακαδημίας της Σούδας, όσο και για εκείνα που ήταν εκτός Δικτύου. Οι αξιολογήσεις έγιναν από εξειδικευμένη εταιρεία για παιδιά γεννηθέντα από το 2002 έως και το 2009, ενώ για τα αποτελέσματα θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στο επόμενο διάστημα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Π. Σούδας.

siskos apoudas

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ διοργανώσε εργομετρικές αξιολογήσεις για παιδιά των συνεργαζόμενων ομάδων του δικτύου, αλλά και για παιδιά εκτός δικτύου.

Οι μετρήσεις που αφορούσαν σε αθλητές γεννηθέντες από το 2002 έως 2009, ολοκληρώθηκαν σήμερα με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών της Ακαδημίας αλλά και αθλητών από άλλες Ακαδημίες των Χανίων. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένη εταιρεία και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στις ομάδες, στα παιδιά από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καθώς και στα παιδιά εκτός Δικτύου.

Παράλληλα με τις μετρήσεις στη Σούδα βρέθηκε και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου της ΑΕΚ Χρ. Σίσκος, ο οποίος επέβλεψε τις προπονήσεις των Τμημάτων της Ακαδημίας και πραγματοποίησε σεμινάριο επιμόρφωσης των προπονητών της Ακαδημίας.