Α.Π. Σούδας

Εργομετρικές αξιολογήσεις στη Σούδα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ διοργανώνονται εργομετρικές αξιολογήσεις το διήμερο 23-24 Απριλίου στο γήπεδο της Σούδας.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΑΠ Σούδας, οι αξιολογήσεις δεν αφορούν μονάχα τα παιδιά της Ακαδημίας, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο παιδί και εκτός της Ακαδημίας επιθυμεί να συμμετάσχει στις αξιολογήσεις. Οι ηλικίες για τις οποίες γίνεται το κάλεσμα είναι για παιδιά γεννηθέντα από το 2002 έως και το 2009.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ διοργανώνει Εργομετρικές αξιολογήσεις για παιδιά των συνεργαζόμενων ομάδων του δικτύου, αλλά και για παιδιά εκτός δικτύου. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένη εταιρεία και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στις ομάδες, στα παιδιά από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καθώς και στα παιδιά εκτός Δικτύου.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις για παιδιά γεννημένα από 2002 έως 2009 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας το διήμερο 23-24/4/2018 στο γήπεδο της Σούδας. Στο παρακάτω έντυπο αναγράφονται τα πεδία μέτρησης για κάθε ηλικία.Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Υπεύθυνους της Ακαδ. Ποδ. Σούδας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο παρακάτω έντυπο.
Ανακοίνωση μετρήσεων στην ιστοσελίδα της AEK.

ergometrika apsoydas