Α.Π. Σούδας

"Ξέφυγε" από τη ζώνη του υποβιβασμού

Μετά από πολλές αγωνιστικές η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας κατάφερε να "ξεκολλήσει" από τη ζώνη του υποβιβασμού της Β' Κατηγορίας.

Στο παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Νέο Ηρακλή, ένα γκολ αποδέιχτηκε αρκετό για τους Σουδιανούς οι οποίοι επικράτησαν έστω και δύσκολα με 1-0 και άφησαν πλέον στην 14η θέση τον Αστέρα Χαλέπας (22 έναντι 20).

Η πιο σημαντική ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν στο 11' για την ΑΠ Σούδας με το δοκάρι του Ποταμίτη. Τελικά στο 63ο λεπτό ο Ποταμίτης κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιμπρικίδης, που σκόραρε και έδωσε το "τρίποντο" στην ομάδα του.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Παπαδομανωλάκης, Φαραζής, Μαγγέλας, Πλανάκης, Ν. Ράπτης, Κ. Ρηγάκης (56' Μουτσάνι), Τσούρα, Λαβράνος (64' Ι. Ρηγάκης), Τσιμπρικίδης, Ποταμίτης (87' Φραγκιαδάκης), Τσένκο (83' Παπαγεωργίου).

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Χατζηδάκης, Ιωα. Κωνσταντουδάκης, Λειβαδιωτάκης, Τσουκαλάς, Παπαδάκης, Παπαδονικολάκης, Στρ. Καλυκάκης, Κώτσος (50' Λαφαζάνης), Ντουντουνάκης (60' Φυτράκης), Διούδης, Μαυρίκος (75' Πολλάκης)