Α.Π. Σούδας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για την ΑΠ Σούδας (pics)

Tην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφάιρου Σούδας το Σάββατο (3/2) στον χώρο του Bowling Mega Place, στον Βλητέ.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας, προπονητές και φίλοι της ομάδας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές. Παράλληλα, εκφράζονται από την ΑΠ Σούδας και οι ευχαριστίες προς τους συντελεστές για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο BOWLING MEGA PLACE, στο Βλητέ Χανίων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές της Ακαδημίας με τους γονείς τους, οι προπονητές αλλά και φίλοι της Ακαδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γεμάτη από παιδικά χαμόγελα με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ακαδημίας ευχήθηκε σ’ όλους Καλή Χρονιά με Υγεία καθώς και επιτυχία στους στόχους των τμημάτων της Ακαδημίας. Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και με κλήρωση που ανέδειξε πέντε τυχερούς.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, το MEGA PLACE για την άψογη συνεργασία και οργάνωση, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

kopii
 
kopi