Άμιλλα

"Διπλό" για την Άμιλλα στο Κολυμπάρι

Η Άμιλλα νίκησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Κολυμπάρι με 4-2 τα Ροδωπού και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Β' κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο πρώτο 20λεπτο με δύο γκολ μπροστά με τον Μπιτσάκη να ανοίγει το σκορ στο 13' και τον Φυντικάκη να κάνει το 0-2 επτά λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι (χέρι) του Καλογεράκη στο 30' (1-2), ενώ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και σε 2-2 με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαλαξιανάκη στο 55'.

Τελικά, η Άμιλλα κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Κολυμπάρι, καθώς με γκολ των Κτιστάκη (70') και Κοντεκά (81') πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη με 2-4.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Κατσαρός-Μπαταγκιώνη

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Καλογεράκης, Σταυρουλάκης, Σγουρομάλλης (65' Αθανάσοφ), Πάρτσας, Μαλαξιανάκης, Βασιλάκης (60' Βασίλιεβ), Ρουστέμι, Αποστολάκης (80' Αλκούρτι), Πάτα, Λιονάκης (65' λ.τρ. Ζεκιράϊ)

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Αυγουστιανάκης, Χριστοδουλάκης (42' Τσάμι), Τερεζάκης (85' Ορνεράκης), Καραγιαννάκης, Γ. Παγωνάκης, Κοντεκάς, Λ. Παγωνάκης, Βεριβάκης (75' Σταυρουλάκης), Φυντικάκης, Μπιτσάκης (80' Μινωτάκης), Κτιστάκης