Άμιλλα

Λ. Παγωνάκης: Να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με το σχολείο

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια στην Άμιλλα παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Λευτέρης Παγωνάκης, ήταν από τους πρωταγωνιστικές στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πέργαμο.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 2001), βασικό μέλος και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ τα προηγούμενα χρόνια, σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ στη νίκη με 3-1.

Μιλώντας στο athlitiko για την ανεβασμένη πορεία της Άμιλλας, ο ίδιος σημείωσε ότι το καλό κλίμα φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε ότι θέλει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το σχολείο στο μέλλον, καθώς φέτος θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή του σε κάποια σχολή της αρεσκείας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πετύχατε ακόμα μία νίκη τον τελευταίο καιρό, αυτή τη φορά απέναντι στην Πέργαμο:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι φέτος η Πέργαμος. Πιστεύαμε από την αρχή πώς μπορούσαμε να κερδίσουμε διότι γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας».

Ξεκινήσατε αρκετά νοθρά τη φετινή σεζόν, ωστόσο καταφέρατε να αλλάξετε την εικόνα σας πολύ γρήγορα. Που οφείλεται αυτή η ανάκαψη;

«Η αλήθεια είναι πώς ξεκινήσαμε τη χρονιά λίγο νοθρά, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να "δέσουμε" σαν ομάδα. Γενικότερα είμαστε μία οικογένεια και δουλεύουμε αρκετά καλά στην προπόνηση».

Αγωνίζεσαι βασικός τα τελευταία χρόνια από πολύ νεαρή ηλικία στην Άμιλλα. Πώς βλέπεις την παρουσία σου, ενώ πέτυχες και δύο από τα τρία γκολ στο τελευταίο παιχνίδι;

«Όλα τα παιδιά προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα, ώστε να παίρνουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ με τη σειρά μου που βοήθησα στο τελευταίο παιχνίδι με τα δύο γκολ μου για να πάρουμε τη νίκη».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στο ποδόσφαιρο αλλά και το σχολείο, δεδομένου ότι φέτος θα δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις;

«Προσπαθώ να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με το σχολείο. Θέλω να περάσω σε κάποια σχολή στο τέλος του χρόνου και παράλληλα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο γιατί είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω».