Άμιλλα

To συγκινητικό "αντίο" της Άμιλλας στον Λαζαρίδη

Σαν κεραυνός έπεσε στις τάξεις της Άμιλλας ο άδικος και απρόσμενος χαμός του Θοδωρή Λαζαρίδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη γενέτειρά του, την Ιστιαία Εύβοιας, το απόγευμα της Πέμπτης (28/6).

Η ομάδα του με μία συγκινητική επιστολή θέλησε να πει το δικό της "αντίο" στον Λαζαρίδη ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στην Άμιλλα. 

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συλλυπητήριο ΠΓΣ Άμιλλα για τον ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Λαζαρίδη ΘεόδωροΣυλλυπητήριο ΠΓΣ Άμιλλα για τον ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Λαζαρίδη Θεόδωρο

Αγαπημένε μας Θοδωρή,

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τη θλίψη που έχει σκορπίσει σ' όλες τις τάξεις του συλλόγου μας ο άδικος χαμός σου.

Κανείς μας δεν μπορεί να πιστεψει ότι φέτος το Σεπτέμβρη δεν θα επιστρέψεις πάλι στα Χανιά κοντά μας.
Στην τριετή παρουσία σου στην ομάδα μας συνέβαλες τα μέγιστα ως αθλητής αλλά πάνω απ' όλα ως άνθρωπος.

Αγωνίστηκες με πάθος, υπερηφάνεια, τιμιότητα και ακεραιότητα και μας έκανες να νιώσουμε ότι εμείς είμαστε η ομάδα του χωριού σου, της Ιστιαίας Ευβοίας. 

Πάντα με το χαμόγελο, δεν στεναχώρησες ποτέ κανένα. Δεν ξεστόμισες ούτε ένα κακό λόγο για οποιονδήποτε. Δεν διαμαρτυρήθηκες ποτέ για τίποτα, ακόμα και όταν αδικήθηκες. Κατάφερες να σε αγαπήσουμε όλοι τόσο πολύ! 
Θα είσαι πάντα μέσα μας ένα ζωντανό παράδειγμα για όποιον πιστεύει ότι όλα τα παραπάνω είναι αδύνατο να συμβούν. Ευχόμαστε ετούτες εδώ οι λίγες γραμμές μέσα απ' την καρδια μας να απαλύνει λίγο τον αβάσταχτο πόνο της οικογένειάς σου, την οποία και συλλυπούμαστε.

Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει και είχαμε δει ολοι μας πολλά παιχνίδια της μοίρας, αλλά δεν περιμένουμε ποτέ κάτι τόσο "unfair". 

Συγχώρα μας που δεν σου είπαμε κάτι από όλα αυτά νωρίτερα... αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο δείχναμε καθημερινά με τη συμπεριφορά μας και γι αυτό ακολούθησες.

Στον παράδεισο που θα πας κοντά Του κρατά καμία θέση και για μας. Ίσως ξανασυναντηθούμε. Και να συνεχίσεις να χαμογελάς. Εμείς όλοι πάντως έτσι θα σε θυμόμαστε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ...Λαζαρίδη Θοδωρή

Το συμβούλιο,
Οι συμπαίκτες σου,
Ο προπονητής σου,
Οι φίλοι σου...

antio se lazaridi