Άμιλλα

Εντυπωσιακή η Άμιλλα στη Μ. Ελιά

Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή της η Άμιλλα κατάφερε με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο να επιβληθεί του Θησέα με 3-0 εκτός έδρας στη Μ. Ελιά σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Η ομάδα του Μοδίου-Γερανίου πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την 6η θέση καθώς ανέβηκε στους 44 βαθμούς, με τον Θησέα να είναι στους 45. Πάντως σ' αυτό το παιχνίδι ντούπλαρε τις νίκες της καθώς είχε επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 στην Αγία Μαρίνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκορ στη Μ. Ελιά κι ενώ πολύ γρήγορα στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε το 0-1. Ο Κισσανάκης επωφελήθηκε σε μία δική του προσπάθεια από την αριστερή πλευρά και αφού κινήθηκε προς την εστία των γηπεδούχων, με ένα απίθανο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο Κ. Ανδρεαδάκης. Μάλιστα πολύ γρήγορα στο 58' η Άμιλλα διπλασίασε τα τέρματά της, ο Κολομπάκης σέντραρε παράλληλα από τα δεξιά και ο νεαρός Κοντεκάς βγήκε κερδισμένος από την... καραμπόλα μέσα στην περιοχή για να γίνει έτσι το 0-2.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Στρατουδάκης... άγγιξε το 1-2, όμως ο "κεραυνός" που επιχείρησε από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε το δοκάρι του Κούλλα, με την Άμιλλα να έχει επίσης δοκάρι λίγο αργότερα από σέντρα του Κολομπάκη και κοντινή κεφαλιά του Μαυριγιαννάκη. Τελικά το 0-3 έγινε στο 75', με τον Χαμζάι να βγάζει πολύ ωραία κάθετα στον κενό χώρο τον Κολομπάκη και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Άμιλλας με ένα έξυπνο τελείωμα σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Θησέας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Κελάκης, Ντόι, Τζανεράκης (60' Μητσώνης), Μαριοκάι, Μπολάνης, Μαυρεδάκης (63' Ζαχαριουδάκης), Στρατουδάκης, Παπαδημητρίου (66' Εμ. Γκιόκα), Ν. Ανδρεαδάκης (75' Λιμογιάννης), Μαρκάκης

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Κούλλα, Μαρουλάκης, Γ. Παγωνάκης, Κτιστάκης, Φ. Σταυρουλάκης, Λ. Παγωνάκης, Κολομπάκης, Φυντικάκης (46' Μαυριγιαννάκης), Κισσανάκης (82' Πρώιμος), Χαμζάι (80' Ε. Σταυρουλάκης), Κοντεκάς (63' Λαζαρίδης)