Άμιλλα

Ακόμα ένα "τρίποντο" η Άμιλλα επί του Αστέρα Χαλέπας

Νικηφόρα συνέχισε για την 20η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας η Άμιλλα που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Χαλέπας (2-0) στην Αγ. Μαρίνα, παίρνοντας και τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γυρου.

Η Άμιλλα παραμένει έτσι στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 30ο λεπτό ο Κισσανάκης "πλήγωσε" την πρώην του ομάδα και με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ενώ στο 32' ο Αστέρας Χαλέπας έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Μίχος. Μία αποβολή την οποία αμφισβητούν έντονα πάντως οι φιλοξενούμενοι.

Στο 65' ο νεαρός Αντρέας Κολομπάκης επιβεβαίωσε ξανά τα πολύ καλά του λακτίσματα και με απευθείας κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μάκη Σωφρόνογλου.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Γκούλας, Κτιστάκης, Γ. Μαρουλάκης, Γ. Σταυρουλάκης, Λ. Παγωνάκης, Ν. Βεριβάκης (80' Ισουφάι), Κολομπάκης, Χαμζάι, Μπιτσάκης (60' Πρώϊμος), Κισσανάκης (75' Κοντεκάς), Μαυριγιαννάκης (70' Λαζαρίδης)

Αστέρας Χαλέπας (Κώστας Ανδρεαδάκης): Δαγκλής, Θεοδωρίδης (79' Καραχάλιος), Τζιατζιάφης, Μίχος, Ταμπάκης, Τρουλλινός, Πρίγγας, Μαρκουλάκης, Λεβεντάκης (84' Τζιλίρας), Σελέκος (69' Ζαραφείδης), Λαϊτσας.