Β' ΕΠΣ Χανίων

Έ-Χ-ασε έδαφος ο 'Ηφαιστος, 2-2 με Ν. Ηρακλή

"Γκέλα" για τον Ήφαιστο Χανίων, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον ουραγό της βαθμολογίας Νέο Ηρακλή στο Ελπίς και Νίκη, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια (2-2).

Στο 30' ο Τσίτας είχε δοκάρι για τον Ήφαιστο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καλέλλης με ωραία λόμπα έκανε το 1-0, για να γίνει το 1-1 στο 50' με τον Γ. Ποποδάκη.

Στο 65' ο Καλέλλης σημάδεψε το δοκάρι, με το Νέο Ηρακλή να παίρνει το προβάδισμα στο 67' με κεφαλιά του Κουτούζου και τον Ήφαιστο να ισοφαρίζει σε 2-2 με προβολή του Παπακαστρήτσιου στο 75'. Στο 80' ο Νικολακάκης σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι για τους γηπεδούχους. 

Στο 85΄ ακυρλωθηκε γκολ για τον Ήφαιστο, με τον Νικολακάκη να υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ.

Ήφαιστος (Γιώργος Ζερβουδάκης): Ντουροπολάκης, Νταγκουνάκης (80' Ντάλλας), Ποντικάκης, Ζούμας, Κουνδουράκης (65' Γαρυφαλής), Παπακαστρήτσιος, Κοκκινιάς, Τσίτας (58' Κορωνιωτάκης), Καλέλλης, Ντόι (70' Κουράκης), Νικολακάκης

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Χατζηδάκης, Ξανθάκης, Λειβαδιωτάκης (70' Παπαδονικολάκης), Μουντάκης, Γ. Ποποδάκης, Κώτσος (80' Λαφαζάνης), Ι. Κωνσταντουδάκης, Κουτούζος, Τσούκαλας, Πολλάκης (60' Λυκάκης), Φυτράκης (46' Ντουντουνάκης)