Ποσειδών Τσικαλαριών

-Χ-ορταστική ισοπαλία στη Σούδα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Ποσειδώνα Τσικαλαριών και τον Νέο Σαμψών στη Σούδα, με το τελικό σκορ να είναι το 2-2.

Στο 20ο λεπτό ο Λεβεντέλλης έκανε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μαθιουδάκης για τον Ποσειδώνα, με το Νέο Σαμψών να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 38' με τον Γωνιωτάκη, σκορ που πήγαν και στο ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Στο 60' ο Λεβεντέλλης κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο Χαιρετάκης απέκρουσε, στερώντας σε εκείνο το σημείο το 2-1 και το 2ο γκολ του ίδιου. Τελικά το 2-1 έγινε για τον Ποσειδώνα στο 78' με τον νεαρό Κουκάκη από πάσα του Λεβεντέλλη, με το Νέο Σαμψών να έχει όμως και δεύτερη "απάντηση" στο 83' στο τελικό 2-2 με τον Δοξάκη.

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Αθανασίου (63' Κουκάκης), Μπλαζουδάκης, Σκορδυλάκης, Καλλέργης, Γ. Παπαγεωργίου, Κούσι (70' Μιχελαράκης), Σανδαλάκης, Μαθιουδάκης (60' Μπομπολάκης), Λεβεντέλλης (88' λ.τρ. Ιβάν), Σπουργίτης 

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης):  Χαιρετάκης, Ματζοράκης (65' Μανατάκης), Κοντός, Ν. Σκουμπάκης, Σταθάκης, Αννιτσάκης, Χαλιβελάκης, Μαυρεδάκης, Δοξάκης, Πρένγκα (52' Κοκοτσάκης), Γωνιωτάκης