Ήφαιστος Χανίων

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Χανίων, που συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β' Κατηγορία.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της 2ης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Κρήτη.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου έχει ως εξής:

 Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία θα δώσει νέα ενισχυμένη δυναμική στο σωματείο μας ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Οι εκλογές θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 11-6-2018 στα πλαίσια της 2ης Γενικής Συνέλευσης στο ξενοδοχείο Κρήτη (KRITI HOTEL) και ώρα 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ενεργά μέλη.

Όσα μέλη επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση στη νέα διοίκηση θα πρέπει να καταβάλουν το αίτημα της υποψηφιότητας τους εγγράφως έως και τις 4-6-2018.

Τα μέλη αυτά μπορούν να ζητήσουν να τους αποσταλεί το επίσημο έγγραφο κατάθεσης υποψηφιότητας είτε μέσω Messenger στο FB του συλλόγου, είτε μέσω e-mail στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ακόμα μπορούν να το προμηθευτούν από τα μέλη της παρούσας διοίκησης. Κατόπιν θα πρέπει να καταθέσουν συμπληρωμένα  στους ίδιους τόπους έως και τις 4-6-2018