Ήφαιστος Χανίων

"Διπλό" με ανατροπή για Ήφαιστο στο Φραγκοκάστελο

Επιστροφή στις νίκες για τον Ήφαιστο Χανίων, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση των Σφακίων στο Φραγκοκάστελο, που βρέθηκαν να προηγεούνται με 2-1 στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Ζερβουδάκη "καθάρισε" γρήγορα το παιχνίδι και επικράτησε με 2-5.

Στο 20ο λεπτό ο Καλέλλης έκανε το 0-1, ενώ ακολούθησαν δύο δοκάρια για τον Ήφαιστο με τον Καλέλλη στο 25' και τον Νικολακάκη στο 28', για να ισοφαρίσουν τα Σφακιά σε 1-1 στο 35' με τον Δεληγιαννάκη, ενώ πήραν και το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με γκολ του Ιωσ. Σφηνιά στο 45', για το 2-1.

Στο δέυτερο μέρος ο Ήφαιστος μπήκε αποφασιμένος και με τρία γρήγορα, τα δύο από τον Γαρυφαλλή στο 50' και στο 55' από πάσα του Νικολακάκη και ένα από τον Κοκκινιά στο 58' γύρισε τούμπα το παιχνίδι σε 2-4, ενώ στο 65' είχε νέο δοκάρι ο Καλέλλης.

Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 67ο λεπτό ο Γαρυφαλλής, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Σφακιά  (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης, Δεληγιαννάκης, Ι. Μπολιώτης, Δεληγιαννάκης, Ιωα. Εμμ. Τζωρτζάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Μαν. Σφηνιάς, Ιωσ. Σφηνιάς (70' Ιωα. Ιωσ. Τζωρτζάκης), Παπαδάκης, Δουρουντούς (80' Βρανάς)

Ήφαιστος (Γιώργος Ζερβουδάκης): Σκαμνάκης (70' Ντουροπολάκης), Νταγκουνάκης, Κοκκινιάς, Αντωνάκης, Μανουσάκης, Ντάλλας (52' Μουτσάνι), Νικολακάκης, Παπακαστρήσιος (46' Κορωνιωτάκης), Γαρυφαλής (75' Βλαχάκης), Καλέλλης, Τσίτας