Ποσειδών Καμισιανών - Ραπανιανών

Δεν συνεχίζει ο Δοντσίδης

Δεν θα συνεχίσει με τη φανέλα του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών τη νέα περίοδο ο Δημήτρης Δοντσίδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω επικοινωνίας με το athlitiko.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχασε σχεδόν όλο τον β' γύρο με τον σοβαρό του τραυματισμό την 21η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και ευχαριστεί όλη την ομάδα του Ποσειδώνα μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Δοντσίδης κάνει ειδική μνεία και στους γιατρούς Αντώνη Παπουτσιδάκη και Γιάννη Σφυράκη που τον βοήθησαν στην αποκατάσταση της ζημιάς του με την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά στην επιστολή του στο athlitiko αναφέρει τα εξής:

Αισθάνομαι την υποχρεώση να ευχαριστήσω την Αθλητική Ένωση Καμισιανών-Ραπανιανών "Ο Ποσειδών" (συμβούλιο, προπονητή, συμπαίκτες) για τη συνεργασία που είχαμε το διάστημα που υπήρξα μέλος της ως ποδοσφαιριστής.

Δυστυχώς ο τραυματισμός μου την 21η αγωνιστική δεν με άφησε να βοηθήσω περαιτέρω την ανοδική πορεία που είχε η ομάδα τον α΄γύρο.

Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας καθώς επίσης και τους γιατρούς κ. Παπουτσιδάκη Αντώνιο και κ. Σφυράκη Ιωάννη για τη στήριξή τους στην επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα. Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα και της εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της.

Δοντσίδης Δημήτριος