Ποσειδών Καμισιανών - Ραπανιανών

Ανθούσης: Έκλεισε μία άκρως εποικοδομητική χρονιά

Για την πορεία του Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών - η καλύτερη στην ιστορία του- μίλησε μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας ο Δημήτρης Ανθούσης.

Ο τεχνικός του Ποσειδώνα σημείωσε στο athlitiko ότι ο στόχος της φετινής χρονιάς ήρθε και με το παραπάνω, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν άκρως επικοδομητική για την ομάδα του. Η κατάληψη της 6ης θέσης αφήνει μεγάλη ικανοποίηση όπως ο ίδιος τόνισε, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην ξεκούραση και τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό της ομάδας πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Κάνε μου ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν άκρως ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον, δεδομένο ότι έγινε με την δομή να παίζουν όλοι με όλους. Έδωσε μεγάλο κίνητρο στις ομάδες που βρήκε την ομάδα του ΣΥΝΚΑ δίκαια πρωταθλήτρια και μετά ήταν κάποιες ομάδες κοντά στις πρώτες θέσεις, με τις ιδιαιτερότητες που το πρωτάθλημα είχε πολλές αγωνιστικές και τις δυσκολίες με μεγάλο ρόστερ. Περιμένουμε νέο ενδιαφέρον πρωτάθλημα του χρόνου και ειδικά για την πρώτη θέση.

Τερματίσατε στην τιμητική 6η θέση στο πρωτάθλημα. Που οφείλεται αυτό;

Η 6η θέση οφείλεται στην αρμονική λειτουργία των κρίκων, δηλαδή προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, διοίκηση, κόσμος και οι άνθρωποι που βοηθούν εποικοδομητικά και οικονομικά την ομάδα. Την δεύτερη χρονιά που ο Ποσειδώνας συμμετέχει στην Α' Κατηγορία Χανίων, ο στόχος που είχαμε θέσει, κάθε χρόνο και πιο ψηλά ήρθε και με το παραπάνω. Η ομάδα μας είχε ανταγωνιστικό ρόλο και ιδιαίτερα στον α' γύρο, ενώ έπαιξε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πολλοί παράγοντες οδήγησαν την ομάδα στην 6η θέση με μικρή διαφορά από την 5η.
Κλείνει μια σεζόν άκρως εποικοδομητική και ο Ποσειδώνας έχει καταφέρει να πλασαριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στις πρώτες θέσεις της Α' Κατηγορίας Χανίων και μας γεμίζει σίγουρα ικανοποίηση και είμαστε πιο έμπειροι, ώστε να διαχειριστούμε τις ανάλογες καταστάσεις και να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ποσειδώνα τη νέα σεζόν;

O Ποσειδώνας έχει επιστρέψει στα ποδοσφαρικά δρώμενα των Χανίων και ήρθε για να μείνει. Η διοικητική ομάδα-οικογένεια που έχει της τύχης του Ποσειδώνα στα χέρια της, είναι συσπειρωμένη όσο ποτέ και το λέω μετά γνώσεως, καθώς πρόσφατα διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανανέωση του συμβουλίου με ικανοποιητική απόδοση και συμμετοχή και συσπειρωμένο νέο διοικητικό συμβούλιο, που σύντομα θα ανακοινωθεί στον τύπο και νομίζω το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν διεργασίες για τη νέα σεζόν. Μία σεζόν που θα βρει την Ποσειδώνα στην προσπάθεια να ριζώσει και να πατήσει γερά στα πόδια του και να διορθώσει πιο έμπειρος σαν δομή τις αδύναμες πτυχές της δουλειάς μας και να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα ένα σύνολο εξίσου καλό και ανταγωνιστικό, το οποίο όμως θα υπηρετήσει και το στόχο μακροημέρευσης της ομάδος μας στην Α' κατηγορία Χανίων. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον δίκαιο πρωταθλητή την ομάδα του ΣΥΝΚΑ και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους τους εμπλεκόμενους (Διοργανώτρια Αρχή, διαιτητές, παράγοντες, συνάδελφους προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοικήσεις ομάδων). Όσον αφορά τον Ποσειδώνα να γεμίσουμε τις μπαταρίες για όσο το δυνατόν καλύτερο σχεδιασμό και πιο δυναμική έναρξη της νέας προετοιμασίας.