Ποσειδών Καμισιανών - Ραπανιανών

Πήρε το "γειτονικό" ντέρμπι στο... παρά ένα ο Ποσειδώνας

Αγχωτική νίκη πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 1-0 των Ροδωπού, με γκολ στο... παρα ένα.

Ο Ποσειδώνας διατηρείται έτσι ψηλα στη βαθμολογία, ενώ τα Ροδωπού βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Ποσειδώνα να έχει μία καλή φάση λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου, με το γυριστό σουτ του Αράπη να διώχνει σωτήρια ο Σαραντολάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 89' ο Αράπι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κελέση, πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση και έδωσε με αυτό τον τρόπο τους τρεις βαθμούς στον Ποσειδώνα.

Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Νταγκουνάκης, Καρεφυλλάκης, Σεληνιωτάκης (90' Παπαδομιχελάκης), Κομπογεννητάκης, Kαβακόπουλος, Λιανιδάκης, Κολομπάκης (68' Χρυσός), Μπούχλης (90' Μαριανάκης), Αράπι, Λαφαζάνης (46' Κελέση)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Ν. Σταυρουλάκης (86' Β. Βασίλιεβ) Ρουστέμι, Καλογεράκης, Πάτα, Μαλαξιανάκης, Στυλιανουδάκης, Γ. Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Τσαβαρής, Μέμα