Ποσειδών Καμισιανών - Ραπανιανών

Σπουδαίο "διπλό" στη Μοναχή Ελιά για Ποσειδώνα

Σπουδαίο "διπλό" για τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, ο οποίος νίκησε με 0-1 την Δόξα Παχιανών, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κομπογεννητάκης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σκουμπάκη.

Τελικά το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση ήρθε στο 12ο λεπτό με σουτ του Αράπη, έπειτα από πάσα του Μαριανάκη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59' ο Καβακόπουλος αστόχησε σε κενή εστία μέσα από την μικρή περιοχή, με την Δόξα να πιέζει για την ισοφάριση και να έχει καλή ευκαιρία με σουτ του Περράκη στο 75' το οποίο απέκρουσε ο Φραγκούλης, ενώ είχε δοκάρι με τον Κουβαριτάκη στο 85' και στην συνέχεια της φάσης ο Φραγκούλης απέκρουσε ξανά εντυπωσιακά.

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης, Χριστοφής (53' Κουρνιδάκης), Κουνέτας, Χατζημαρινάκης, Παπαδάκης, Κληρονόμος (72' Νταμαδάκης), Ανωμερειανάκης, Περράκης, Κουβαριτάκης, Αναστασόπουλος (60' Καλιοτζάκης), Μαυροδήμος

Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Φραγκούλης, Νταγκουνάκης, Καρεφυλλάκης, Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Λιανιδάκης, Μαριανάκης (81' Αργύρης), Μπούχλης, Αράπι (89' Παπαδομιχελάκης), Χρυσός (88' Ελληνόπουλος)