Πανακρωτηριακός

Η μεγάλη επιστροφή Βουρβαχάκη μετά από 10 χρόνια

Την πρώτη μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε για τη νέα χρονιά ο Πανακρωτηριακός.

Ο Χρήστος Βουρβαχάκης μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει και πάλι στον Πανακρωτηριακό για  να τον βοηθήσει στον στόχο του πρωταθλήματος. 

Ο 29χρονος αμυντικός αναδείχτηκε από τις ομάδες του Ακρωτηρίου (Παναρωτηριακός, ΕΘΚ) σε νεαρή ηλικία παίρνοντας την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή στον ΑΟ Χανιά σε ηλικία 18 ετών. Εκεί καθιερώθηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη στη Γ' Εθνική ενώ ήταν βασικός μέλος και στην άνοδο στη Β' Εθνική το 2013 με τον Μουράτ Σεροπιάν.

Ακολούθησαν από 'κει και πέρα η Επισκοπή, ο Κισσαμικός, ο Πανελευσινιακός και το ΣΥΝΚΑ (και στη Γ' Εθνική σαν ΙΝΚΑ) όπου πανηγύρισε φέτος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ.

Ο Χρήστος ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ακρωτηρίου πριν πάρει μεταγραφή στον Α.Ο Χανία. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Επισκοπής, του Κισσαμικού, του Πανελευσινιακού και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝΚΑ.

Χρήστο σε καλοσωρίζουμε στο γήπεδο που έκανες το πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα!!!

Είμαστε σίγουροι ότι με την ικανότητα και τις εμπειρίες σου, θα βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

vourva