legea hor

Α' ΕΠΣ Χανίων

Λουγιάκης: Αυτό το πρωτάθλημα το κερδίσαμε μαζί

Τις ευχαριστίες του με αφορμή το τέλος της σεζόν και την επίτευξη του στόχου του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ’ Εθνική εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο Ανδρέας Λουγιάκης.

Ο γενικός αρχηγός της Παλαιόχωρας και "ψυχή" της ομάδας αναφέρεται στους αφανείς πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της, με μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα που αγαπώ και υπηρετώ. Από το 1994 σαν μικρούλης ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας και της Β’ ομάδας, σαν ποδοσφαιριστής και στρατιώτης της στην ανδρική ομάδα από το 1999 και σαν μέλος του Δ.Σ. και την δύσκολη θέση του γενικού αρχηγού από τα μέσα της περσινής χρονιάς. Η φετινή χρόνια για εμένα είχε ξεκινήσει από τις 29 Απρίλη, στέλνοντας τότε την εκδήλωση ενδιαφέροντος της ομάδας προς τον προπονητή.

Από τότε οι μέρες και ο νύχτες κυλούσαν χωρίς να το καταλαβαίνω, με έναν στόχο στο κεφάλι μου και στο μυαλό μου. Το πρωτάθλημα… Κάποιοι με κορόιδευαν, γέλαγαν, έπαιζαν από πίσω μου διάφορα παιχνιδάκια, όπως και κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τους κοίταζα και γέλαγα..! Στο τέλος όμως είναι η μαγεία...!!

Μαζί με τον καλό μου φίλο μου, τον πρόεδρο μου, μας ένωνε η ίδια τρέλα, το ίδιο πείσμα, η ίδια όρεξη και η ίδια αφιέρωση για αυτό που πρώτο είπαμε οι δυο μας ένα απόγευμα μέσα Απρίλη στο "δωματιάκι". Επί λέξη, "πάμε για πρωτάθλημα, εγώ είμαι εδώ".. Το είπε ο ένας στον άλλον μας, το εννοούσαμε, το στηρίξαμε και το πετύχαμε..! Τον ευχαριστώ για την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και στις επιλογές μου σχεδόν σε όλα τα θέματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο το διοικητικό συμβούλιο. Τον φίλο μου και πνευματικό μου αδερφό, Ψαράκη Γιώργο, έναν άνθρωπο οργανωτικό, απόλυτο και δοτικό. Η βοήθειά του σε θέματα οργανωτικά και καθημερινά ήταν τεράστια.

Τον Βλησίδη Γιάννη, δεν ξέρεις τι να πρωτοπείς, για εμένα προσωπικά, το σημαντικότερο γρανάζι της διοίκησης, ένας άριστος επαγγελματίας και μια ισχυρή προσωπικότητα που έλειπε από τα αποδυτήρια εδώ και πολλά χρόνια.! Μια του μάτια έφτανε πολλές φορές για να μπουν μερικά πράγματα στην θέση τους.! Η επιρροή του στο ποδοσφαιρικό κομμάτι τους τελευταίους μήνες στην ομάδα ήταν τεράστια και σημαντική.

Ο Παπαδογιαννάκης ο Μανώλης, ένας μοναδικός άνθρωπος, τρελός για πολλούς, για μένα η πιο σωστή τρέλα που κυκλοφοράει στα μέρη μας, έκανε τα πάντα για να μην μας λείπει τίποτα, εντός και εκτός γηπέδου, αληθινός και ακούραστος..!

Ο Κουφάκης Κώστας, η δουλειά του και η βοήθειά του στην ακαδημία μας τεράστια. Η παρουσία του στην ανδρική ομάδα, ενέπνεε σιγουριά και έμπνευση, καθώς υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας μας.

Η Ελίνα Σγουρομάλλη, σημαντική δουλειά σε θέματα γραφειοκρατικά και οργανωτικά, σε λίγες μέρες περιμένουμε όλοι να φέρει στην ζωή το παιδάκι της, ευχόμαστε όλοι μας να πάνε όλα καλά.

Τον Σοφιανό Αθανάσιο, έναν παλαίμαχο στα κοινά, έναν αγωνιστή και ηγετικό άνθρωπο, που μας οργάνωσε και μας έδωσε την παραπάνω ώθηση που χρειαζόμασταν στην τελική ευθεία..!

Σας ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο σας, την δουλειά σας, τις φωνές σας, την αγωνία σας, τον προβληματισμό σας και τα νεύρα σας σε πολλά σημεία κατά την διάρκεια της χρονιάς..!

Προσωπικά αυτές οι στιγμές θεωρώ ότι μας έδεσαν, μας έκαναν μια γροθιά και μια πιο δεμένη παρέα, παρά τα λάθη μας και τις τρέλες μας σε πολλά σημεία... Όλα αυτά όμως και αλλά τόσα μας χάρισαν την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία αυτής της ομάδας..! Αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν το κερδίσαμε μαζί, ένα πρωτάθλημα που παρά την απειρία μας σε πολλά, διαλέξαμε να το κερδίσουμε καθαρά και μέσα στο γήπεδο...! Και δικαιωθήκαμε..!

Σας ευχαριστώ για όλα..!

*Φωτ. Θεόδωρος Ξενάκης