Μινώταυρος

Πήρε Γκιούλα - Αποχαιρέτησε Περαθωράκη

Τη στελέχωση του δυναμικού του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο συνεχίζει ο Μινώταυρος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βασίλη Γκιούλα.

Ο 26χρονος επιθετικός φέτος φόρεσε αρχικά τη φανέλα των Κεραμειών και στη συνέχεια αυτή της ΑΕ Κυδωνίας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δόξα Παχιανών και Παγχανιακό.

Από την άλλη ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του Νίκου Περαθωράκη στις Μουρνιές, με τον ιστορικό σύλλογο να αποχαιρετά τον έμπειρο μέσο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΟΥΛΑ, τον οποίο καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την ομάδα μας. Ανακοινώνει επίσης την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟ ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗ, στον οποίο ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

*Στη φωτό ο νέος πρόεδρος Γιώργος Κοτσάκης (δεξιά),ο γεν.αρχηγός Μανώλης Κογιαννάκης (αριστερά) κατά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βασίλη Γκιούλα

"ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ" ΤΑ ΕΡΓΑ

Όπως ενημέρωσε ο Μινώταυρος ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν υλοποιείται σε όλες τους τομείς, αφού "προχωρούν" τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στις Μουρνιές. Παράλληλα "τρέχει" και το πρόγραμμα εκγύμνασης των νεαρών ποδοσφαιριστών που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν υλοποιείται σε όλους τους τομείς αφού προχωρούν τόσο τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στις Μουρνιες, όσο και το πρόγραμμα εκγύμνασης των νεαρών που έχουν προωθηθεί (γεννηθέντες 2001-2004) υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λιουδάκη. Οι επόμενες κλεισμένες μεταγραφικές κινήσεις θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθούν και τυπικά την επόμενη εβδομάδα.