Μινώταυρος

Αναβαθμίζονται οι Μουρνιές - Πυρετώδεις εργασίες

Σε εντατικούς ρυθμούς εργάζεται η νέα διοίκηση του Μινωταύρου, που σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, βάζει τις βάσεις για την εφαρμογή του τριετούς πλάνου που υπάρχει.

Πρωταρχικός στόχος είναι η αναβάθμιση των γηπεδικών υποδομών στις Μουρνιές, σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε να εξασφαλιστούν όλα τα εφόδια για το "χτίσιμο" της νέας ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αφορά τα εξής:

-Αλλαγή του χλοοτάπητα με τάπητα τελευταίας γενιάς μέσα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το έργο αυτό έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Κρήτης
-Ανακαίνιση και αναβάθμιση των αποδυτηρίων, τα οποία θα διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα ώστε το προπονητικό τιμ να μπορέσει να δουλέψει σε πρότυπα ομάδων παραπάνω κατηγοριών
-Διαμόρφωση γυμναστηρίου σε χώρο του γηπέδου, έργο που θεωρείται απαραίτητο για την εξέλιξη των αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο σύλλογος
-Αναβάθμιση του ήδη ικανοποιητικού φωτισμού, για να υπάρχει μελλοντικά η δυνατότητα διεξαγωγής βραδιών αγώνων.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Το σημαντικότερο "στοίχημα" όμως που έχει ως στόχο να κερδίσει η διοίκηση του Μινωταύρου είναι αυτό της Ακαδημίας του Συλλόγου και γι' αυτό τον λόγο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη στελέχωση του προπονητικού τιμ και των υποδομών της Ακαδημίας, με στόχο τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών. 

Στο πλαίσιο αυτό έχει εξασφαλιστεί η μετατροπή του γηπέδου μπάσκετ που υπάρχει (πίσω από τους πάγκους των ομάδων) σε γήπεδο 7x7, αποκλειστικά για χρήση από την Ακαδημία.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι μεγάλοι, με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, έστω και σε δύσκολες εποχές, να ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να τους υλοποιήσει όσο πιο σύντομα γίνεται και γι' αυτόν τον λόγο οι εργασίες είναι πυρετώδεις στις Μουρνιές!