Μινώταυρος

Ανατροπή με 4 τέρματα σε 14 λεπτά για τον Μινώταυρο

Αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 στο α' μέρος, ο Μινώταυρος πέτυχε 4 τέρματα σε 14 λεπτά στην επανάληψη, κερδίζοντας με 5-2 τα Ροδωπού στο Κολυμπάρι. 

Η ομάδα του Τάκη Διακάκη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3' με τον Τζαγκαράκη, ενώ στη συνέχεια τα Ροδωπού "ανέβασαν στροφές" και έκαναν την ανατροπή με τους Μέμα (24') και Τόμα (36'). 

Ωστόσο, στο β' μέρος ξεκίνησε η "αντεπίθεση" της ομάδας των Μουρνιών, η οποία έφτασε στην ισοφάριση στο 55' με τον Δημούση. Στη συνέχεια, ο Τζαγκαράκης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μανωλεδάκη, έκανε την ανατροπή στο 59' με κεφαλιά, ενώ στο 63' με σουτ εκτός περιοχής ο Ξεκουκουλωτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-4. Το τελικό 2-5 έκανε ο Δημούσης στο 68'. 

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Μυφτάρι, Ρουστέμι, Καλογεράκης, Τόμα, Γιαννολάρης, Μαλαξιανάκης, Στυλιανουδάκης (75' λ.τρ. Βασίλιεφ Γ.), Πάτα, Παπαδάκης (65' λ.τρ. Παπαδημητρίου Γ.), Τσαβαρής, Μέμα

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης Δαμανάκης (75΄Γιουμερτάκης), Λιονάκης, Κελαϊδής, Ξεκουκουλωτάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης, Τιχομίροφ (46' Θάνος), Παπαδάκης (46' Μανωλεδάκης Γ.), Τζαγκαράκης (85' Μανωλιάς), Δημούσης