Μινώταυρος

Χάλασε το σερί του Ηρακλή ο Μινώταυρος (0-1)

Το εντυπωσιακό σερί των 8 συνεχόμενων νικών του Ηρακλή Νεροκούρου έλαβε τέλος, καθώς ο Μινώταυρος επικράτησε με 1-0 με πέναλτι του Καλαϊτζάκη. 

Σ' ένα κλειστό ματς, το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με τις δύο ομάδες να φυλούν αρκετά καλά τα μετόπισθεν. Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 67ο λεπτό όταν ανατράπηκε ο  Δαμανάκης εντός της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλαϊτζάκης, ο οποίος ευστόχησε για το 0-1, το οποίο ήταν παράλληλα και το τελικό σκορ. 

Οι γηπεδούχοι είδαν το εντυπωσιακό τους σερί νικών να λαμβάνει τέλος, με την πρώτη νίκη να έρχεται κόντρα στον Ικαρο (14η αγωνιστική), ενώ η τελευταία ήταν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στα Ροδωπού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τάκη Διακάκη, σημειώνει ανοδική πορεία, "πιάνοντας" τον Αρη στην 7η θέση.

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αυγέρος (75' Αγγελάκης), Μερόλλι, Καράκης, Κακάρας (44' λ.τρ. Μερκάι), Μανουσάκης, Τσιριβάκης, Νταγκουνάκης, Γιαννακούρος (60' Καραδάκης), Σταθάκης (55' Αγγέλου), Πατελάκης 

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης, Δαμανάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Θάνος, Κελαϊδής, Ζαχαράκης, Κοζάκης (60' Περαθωράκης), Καλαϊτζάκης (87' Μιχ. Μανωλεδάκης), Ανιάγκμπε (80' Γ. Μανωλεδάκης), Δημούσης, Παπαδάκης (75' Τζαγκαράκης)