Μινώταυρος

Νίκησε παρά τις απουσίες του ο Μινώταυρος

Παρά τις  πολλές και βασικές απώλειες που είχε στον Βάμο ο Μινώταυρος, κατάφερε εν τέλει να περάσει με το καθαρό 2-0 απέναντι στην Κορωνίδα και να σημειώσει έτσι τη 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Μία νίκη που ήρθε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τον Καλαϊτζάκη να δίνει σκορ στο παιχνίδι στο 20' μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Δημούσης (0-1).

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες με αυτό το σκορ, ενώ στο β' μέρος και το 60ο λεπτό ο Παπαδοκωνσταντάκης σέρβιρε το γκολ στον Μανταδάκη που έγραψε το τελικό 0-2 με κοντινό πλασέ.  Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι λίγο αργότερα στο 70' σε προσπάθεια που έκανε ο Παπαδοκωνσταντάκης.

Αρκετές ευκαιρίες σπατάλησαν για την Κορωνίδα οι Τζανουκάκης, Πατσαρίκας, Γουνάκης και Νικολόπουλος για να πετύχουν κάποιο γκολ στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακωτάκης, Αργυρίου, Παπαδάκης, Τρούλος, Γουνάκης, Μεσαρχάκης, Νικολόπουλος, Πατσαρίκας (70' λ.τρ. Μαρτσάκης), Τσαποσβίλι (72' Δασκαλάκης), Μπερικάκης, Τζανουκάκης

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Μουστάκας, Δαμανάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Θάνος, Κοζάκης, Μανταδάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (46' Τζαγκαράκης), Δημούσης (80' Ανιάγκμπε), Παπαδάκης (70' Τιχομίροφ), Παπαδοκωνσταντάκης (78' Πιτσιάβας)