Μινώταυρος

Πρώτη νίκη με Διακάκη

Την πρώτη νίκη με τον Τάκη Διακάκη στον πάγκο σημείωσε ο Μινώταυρος που νίκησε στις Μουρνιές με 3-1 την ΑΕ Κυδωνίας για την 10η αγωνιστική και αναθάρρησε έτσι μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Μινώταυρος μετουσίωσε το καλό πρώτο του ημίχρονο με γκολ στο 25' το οποίο σημείωσε ο Καλαϊτζάκης από πάσα του Τζαγκαράκη και ενώ νωρίτερα ο Παπαδοκωνσταντάκης είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

Με πρωταγωνιστές και πάλι τους δύο ποδοσφαιριστές ο Μινώταυρος έφτασε το σκορ στο 2-0 στο 52'. Ο Τζαγκαράκης κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή και ο Καλαϊτζάκης που ανέλαβε να το εκτελέσει, σημάδεψε σωστά απέναντι από τον Γεωργανά. Λίγο αργότερα στο 60' ο Μινώταυρος βρήκε και τρίτο τέρμα, με τον Τιχομίροφ ο οποίος έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ για να στείλει έτσι ξανά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕ Κυδωνίας σημείωσε το δικό της γκολ στο 80' με το οποίο μείωσε στο τελικό 3-1. Ήταν ένα φάουλ του Μιχάκη και μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Μινωταύρου, η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έγινε, με το Νικολαΐδη να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Τελευταία φάση στο ματς ήταν ακόμα ένα δοκάρι που είχε ο Μινώταυρος λίγο μετά σε σουτ του Περαθωράκη.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης, Δαμανάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχ. Μανωλεδάκης (72' Λιονάκης), Κελαϊδής (55' Κοζάκης), Ζαχαράκης (60' Καράκης), Περαθωράκης, Τιχομίροφ, Τζαγκαράκης (70' Πιτσιάβας), Καλαϊτζάκης, Παπαδοκωνσταντάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Σπαράκης): Γεωργανάς, Ι. Κοκολάκης, Μ. Κοκολάκης, Ντουντουλάκης, Παντελάκης, Μιχάκης, Ελευθερίου, Τωμίδης (62' Νικολαΐδης), Γκιούλα (75' Κλάδος), Αρζίδης (55' Κατσουλάκης), Καλογεράκης (82' Μπάχα)