Α' ΕΠΣ Χανίων

Αποχώρησαν αλλά "νίκησαν" τον Φωστήρα - Η απόφαση για το ματς με τον Ηρακλή

Τα Κεραμειά δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν για την 9η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας απέναντι στον Ηρακλή Νεροκούρου, αφού η αποχώρηση αρκετών παικτών οδήγησε και  στην αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Για τη 10η αγωνιστική ωστόσο ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Φωστήρα, το οποίο η ΕΠΣΧ κατακύρωσε με 3-0 άνευ αγώνος υπέρ των Κεραμειών, αφού δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τρία παιχνίδια χωρίς να κατέβουν ώστε να αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Παράλληλα έγινε γνωστή η ποινή για το ματς με τον Ηρακλή Νεροκούρου, με την ΕΠΣΧ βάσει ΚΑΠ να επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για φέτος, 2 για το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν τα Κεραμειά αλλά και πρόστιμο 500 ευρώ.

Η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΧ έχει ως εξής:

Ηρακλής Νερ.-Κεραμειά 29-10-2017: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας Ηρακλή Νεροκούρου άνευ αγώνος, ενώ από την ομάδα Κεραμειά αφαιρούνται τρεις [3] βαθμοί από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και την αφαίρεση δύο [2] βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζεται [άρθρα 17 & 21 παρ. 3, Ιια, β, γ του Κ.Α.Π. και της επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ [500,00], ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός [1] μήνα σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα [άρθρο 23].