Α' ΕΠΣ Χανίων

Μποτωνάκης: Δύσκολο πρωτάθλημα, να γίνουν σωστές κινήσεις

Ένας από τους παίκτες-κλειδιά στη φετινή πορεία και τον τίτλο του ΣΥΝΚΑ στην Α' Κατηγορία Χανίων, ο Γιάννης Μποτωνάκης πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας σε επίπεδο τοπικού.

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής αφού είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό, εξιλεώθηκε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, πέτυχε το 2-1 του ΣΥΝΚΑ. Αυτό ήταν το τελευταίο γκολ των πρωταθλητών στην Α' Κατηγορία αφού η επόμενη χρονιά θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο "Μπότω" αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του καθώς και την επόμενη μέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής το οποίο χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ήταν μία χρονιά που ο στόχος τέθηκε ψηλά από πολύ νωρίς με τον κορμό που έμεινε στην ομάδα και τις μεταγραφές που έγιναν. Η ομάδα έδειξε από την αρχή ότι αξίζει να βρίσκεται  στη Γ' Εθνική. Παίξαμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς, είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Παρ' όλα αυτά είμαστε πρωταθλητές, "σπάσαμε" ένα ρεκόρ σε βαθμούς, σε γκολ και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της Γ' Εθνικής, ελπίζω να γίνουν σωστές κινήσεις για να πάει καλά η ομάδα.