Α' ΕΠΣ Χανίων

Πρώτη απώλεια για ΣΥΝΚΑ από τον Γρανίτη

Μετά από δέκα συνεχόμενες νίκες το ΣΥΝΚΑ υποχρεώθηκε στην πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα. Ο Γρανίτης είναι η ομάδα που σταμάτησε τους πρωτοπόρους τους οποίους υποχρεώσαν σε ισοπαλία 1-1 στις Μουρνιές, σε ματς για την 11η αγωνιστική.

Παρά την ισοπαλία, το ΣΥΝΚΑ άυξησε τη διαφορά του στην κορυφή της Α' Κατηγορίας στους έξι βαθμούς μετά την ήττα του Πανακρωτηριακού από τον Απόλλωνα, στη Σούδα.

Το ΣΥΝΚΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο μισάωρο του αγώνα με τη σέντρα του Μάνικου και την κεφαλιά του Τσίτα, ωστόσο ο Γρανίτης δεν παράτησε το παιχνίδι και ισοφάρισε στο β' μέρος, με τον Αντώνη Περράκη να σκοράρει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο 65' για το τελικό 1-1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα το ΣΥΝΚΑ βράβευσε τον Γιάννη Δασκαλάκη για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια πριν την μετακίνηση του στον Γρανίτη.

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Βαρδάκης (70' Ζντράβκοβιτς), Μάνικος (67' Περδικάκης), Δημήτρης, Κυτράκης (67' Γιακουμάκης), Μποτωνάκης, Ταταράκης, Τσίτας, Βεστάκης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Κυριακάκης, Κουτουλάκης, Κατσαρός, Καστρινάκης,Μπουρμπάκης, Κουλάκης, Πατρικάκης (90' Μιχ. Περράκης), Αντ. Περράκης (75' Μπαμπουνάκης), Στρατουδάκης (80' Ν. Μαυρεδάκης), Δασκαλάκης (82' Δ. Μαυρεδάκης)