Α' ΕΠΣ Χανίων

Αποχαιρέτησε ο Ταταράκης: Δε θα πω φεύγω αλλά εις το επανιδείν

Ένας παίκτης με σημαντική συνεισφορά στην προέλαση του ΣΥΝΚΑ στις εθνικές κατηγορίες και στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Α' Κατηγορίας δε θα συνεχίσει τελικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παρότι ήταν μέσα στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας ο Κώστας Ταταράκης αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ομάδα.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε τα εξής: «Πέρασαν 3,5 χρόνια... 3,5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, γεμάτα χαρές και με μερικές λύπες αλλα οι λύπες σε αυτήν την ομάδα γίνονται μαθήματα και δυναμώνει περισσότερο.. 2 πρωταθλήματα, παρθενική συμμετοχή σε εθνική κατηγορία και συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου... Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι στην ομάδα, τους γενικούς αρχηγούς, τον κύριο Κώστα Μπουρδαντωνάκη και τον κύριο Πολυχρόνη Αγγελάκη και ιδιαίτερα τον άνθρωπο που με έφερε σε αυτήν και πίστεψε σε εμένα, Ανδρέα Χιωτάκη και τον πρόεδρό μας Γιάννη Μυλωνάκη, που είναι δίπλα μας και είναι σαν γονείς μας. Θα είμαι πάντα μέλος αυτής της ομάδας και δεν θα πω φεύγω, απλά εις το επανιδείν».