Α' ΕΠΣ Χανίων

Σε σεμινάριο σκάουτινγκ ο Καρβουνιάρης

Την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα σημαντικό σεμινάριο που αφορούσε το σκάουτινγκ είχε την περασμένη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής του ΣΥΝΚΑ Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Το Scouting Lab πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία σκάουτερ από ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για το σκάουτινγκ και για το πόσο σημαντικό είναι.

Στο σεμινάριο ομιλητές ήταν οι Μαριέλα Νησωτάκη (technical scout της Νόριτς), Χάρης Λούρης (με θητεία ως σκάουτ σε Τραμπζονσπόρ, Νόριτς), Σάντσο Φρέιτας (Πορτογάλος ατζέντης μεταξύ άλλων και του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Π. Μαρτίνς), Βασίλης Αρματάς (αναλυτής αγώνων που ακολούθησε τον Ουζουνίδη από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ), Μάρκο Φουμαγκάλι (με παρουσία στο τιμ του Μαντσίνι σε Ιντερ και Βαλένθια), Τάσος Στασινόπουλος (τεχνικός διευθυντής της Athlometrix), Μπέρι Πάρντο (πρώην επικεφαλής ανάλυσης μεταγραφών της Κρίστας Πάλας), Ερνστ Τάνερ (υπεύθυνος Ακαδημιών της Σάλτσμπουργκ) και Λεωνίδας Αθανασούλας (εκπρόσωπος Wyscout για Ελλάδα, Κύπρο).

"Παρών" ήταν και ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ και εκπρόσωπος του Ζαν Μπατίστ Λέο, που μετεγγράφηκε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στον ΠΑΣ Γιάννινα, Αντώνης Ρίκκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρβουνιάρης έχει αρχίσει την ενασχόλησή του με την προπονητική σε επίπεδο Ακαδημιών με τις πρώτες "παραστάσεις" να έρχονται από την Αυστραλία και πέρσι με τη συνεργασία που είχε με την Ακαδημία του Γρανίτη.

Φωτ. από gazzetta.gr