Α' ΕΠΣ Χανίων

Έβαλαν τα... γυαλιά στους μπαμπάδες (pics)

To Σάββατο 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα Παίδων του ΣΥΝΚΑ, με φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη απέναντι στους μπαμπάδες.

Σ' ένα "διπλό" με πολλά χαμόγελα και πλάκες, οι πιτσιρικάδες έβαλαν τα... γυαλιά στους μεγαλύτερους, καθώς με μεγαλύτερη φρεσκάδα και ταχύτητα στο παιχνίδι τους κατάφεραν να επικρατήσουν στο τελευταίο ανεπίσημο παιχνίδι της σεζόν. Στο τέλος ακολούθησε "πλούσιο" φαγοπότι, με την ψησταριά την οποία επιμελήθηκαν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Τα… γυαλιά στους πατεράδες τους έβαλαν οι πιτσιρικάδες της ομάδας Παίδων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στο καθιερωμένο «διπλό» για το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Από τη μία η φρεσκάδα, η ταχύτητα και η φαντασία των μικρών και από την άλλη… κάτι κουρασμένα παλικάρια, που όμως έτρεξαν, μόχθησαν, προσπάθησαν και στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν επάξια το… ψημένο έπαθλό τους.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με χαμόγελα και πλάκες… εκατέρωθεν, αλλά και ένα ωραίο «τραπέζι» που επιμελήθηκε ο κ. Παναγιώτης, με τον επίσημο «ψήστη» της ομάδας, Θανάση Γεωργιλαδάκη.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

synka1