Α' ΕΠΣ Χανίων

Το "καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο

Με σκόρερ τους Μποτωνάκη, Βεστάκη και Τσικουδάκη το ΣΥΝΚΑ σημείωσε ακόμα μία νίκη με 3-0 κόντρα στη Θύελλα Καλάθενων, στο Κολυμπάρι, για την 37η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Χανίων.

Οι πρωταθλητές έφτασαν την εντυπωσιακή συγκομιδή των 105 βαθμών και των 137 τερμάτων στην επίθεσή τους κι ενώ απομένει ακόμα μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν υπήρξε σκορ πάντως στο πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όλα κρίθηκαν λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μποτωνάκης έδωσε σκορ στο Κολυμπάρι, αφού με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γρανά για το 1-0. Στο 75' με το γκολ του Βεστάκη έγινε το 2-0, ενώ με σκόρερ τον Τσικουδάκη διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (3-0) δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς (85' Κωνσταντουλάκης), Μαραγκουδάκης (86' Κιόσκου), Λουπασάκης, Βεστάκης, Β. Ρενιέρης, Δημανόπουλος, Ν. Ρενιέρης, Α. Ρενιέρης, Μπαγλατζής, Βαλέρας (66' Μ. Λουβιτάκης), Μαργαριτάκης (81' Ουρούκου)

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βροντάκης, Παληγεώργος, Κομπογεννητάκης (55' Γιακουμάκης), Βαρδάκης (80' Δημήτρης), Μάνικος (65' Βουρβαχάκης) , Κυτράκης, Γανωτής, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης, Ταταράκης, Βεστάκης